Fiksem-IT-logo-liggend.jpg

IT trainingen

Klanten, maar ook de overheid, worden steeds veeleisender. Processen moeten efficiënter en flexibeler en IT-innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Voor bedrijven is het belangrijk om medewerkers te scholen en de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de nieuwste technieken en methodieken. Met investeringen in de juiste trainingen voorkom je onnodige kosten op IT-gebied, omdat medewerkers up-to-date zijn en weten wat er speelt in het steeds veranderende IT-landschap.
 
Investeren in de juiste IT-trainingen zorgt voor professionele medewerkers. Dit kan alleen met de juiste begeleiding. Fiksem IT werkt uitsluitend met gecertificeerde IT-specialisten met kennis en ervaring uit de praktijk. Tijdens de trainingen krijg je praktische tips. De materie wordt verduidelijkt aan de hand van praktijkvoorbeelden.
 
Fiksem IT biedt maatwerktrainingen aan. Dit kan in-company of op diverse trainingslocaties in het land.

 

Commvault

  • Commvault Professional

  • Advanced Infrastructure Design

  • Master Class

Op termijn (tweede helft van 2020) willen wij onze diensten uitbreiden met:

 

AWS – Cloud Architect

  • AWS Technical Essentials (AWSE)

  • Architecting on AWS (AWSA)

  • Advanced Architecting on AWS (AWSAA)

NetApp

  • Ontap Cluster Administration

  • Ontap Data Protection Administration

  • Integrating Hybrid Clouds with NetApp Data Fabric

Commvault Consultancy

Als Commvault consultant kijk ik samen met de eigen mensen van het bedrijf naar de datamanagement omgeving om te zien of deze omgeving optimaal geconfigureerd en makkelijk te onderhouden is.
 
Desgewenst bekijk ik of er mogelijkheden zijn om meer uit de eigen datamanagement omgeving te halen. Door mijn uitgebreide kennis en ervaring durf ik de uitdagingen aan te gaan en te kijken of we de datamanagement omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen.
 
Mijn doel is om samen met u te zorgen voor een maximaal geoptimaliseerde Commvault-omgeving en daarbij de door de klant gestelde eisen, zoals back-up, herstel, archief en rapportage niet uit het oog te verliezen.

 

Consultancy is en blijft maatwerk. Om een gedegen advies te kunnen geven, heb ik toegang nodig tot uw systemen. Mijn advies zal meestal in overleg gaan met de bouwer van uw datamanagement omgeving en aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden.