Mijn werk

Een aantal voorbeelden van tekstschrijven

Image-empty-state.png

Carel van der Velden, voetbalreiziger

Van der Velden (47) is geen onbekende in Arnhem en omgeving. Op Wikipedia is niets over hem te vinden. Toch kan Van der Velden op een schitterende voetbalcarrière terugkijken.

Image-empty-state.png

Cor Peitsman: Rotterdammer, voetballer én Prins Carnaval

De geboren en getogen Rotterdammer Cor Peitsman woont al jaren met veel plezier in de Achterhoek. De bonkige spits is van vele markten thuis. Peitsman begon zijn voetbalcarrière als keeper, speelde honkbal in de hoofdklasse bij Neptunus, traint en trainde diverse elftallen en fluit ook nog regelmatig een wedstrijd in de vijfde klasse.

Image-empty-state.png

Eldridge Rojer: Voetbal was mijn leven!

Eldridge Rojer woonde tot zijn zesde jaar op Curaçao. Zijn leven speelde zich vooral buiten af. “Tegen alles wat rond was, daar schopten we tegenaan.” Het echte voetbal leerde hij in Nederland. Een jongen uit de buurt nam hem en zijn broer mee naar de lokale voetbalclub, VV Bargeres. De basis voor zijn profcarrière werd daar gelegd.

Image-empty-state.png

Jamarro Diks: Voetbal is mijn lust en mijn leven

Voor het Gelderse Voetbal ga ik zo af en toe samen met Dennis Bresser op pad om een voetballer/trainer in de schijnwerpers te zetten. Dit keer: Jamarro Diks.

Image-empty-state.png

John Trentelman: 'De Graafschap heeft me gekrenkt!'

John Trentelman, de keiharde verdediger van De Graafschap. Hij speelde later voor Vitesse en VfL Rhede. Na zijn professionele voetbalcarrière ging hij verder als trainer bij diverse clubs, zoals Doesburg, Be Quick Zutphen, Angerlo Vooruit en nu bij de vijfdeklasser VVL Lengel.

Image-empty-state.png

Mister De Graafschap: Voetbal zit in mijn bloed!

John Leeuwerik mist het voetballen nog elke dag. 'Gewoon, omdat het iets is wat ik van kinds af aan al graag doe. Ik zou er niet aan moeten denken om helemaal zonder voetbal te leven. Het hoort gewoon bij me. Gelukkig ben ik op tijd aan mijn trainerscursus begonnen, waardoor ik nog altijd in de voetbalwereld ben blijven zitten!'

Image-empty-state.png

Patrick Ax gaat nog altijd voor winst!

Patrick Ax heeft nog steeds het ‘Ax-effect’, de leus op het spandoek van de supporters van NEC en De Graafschap. Hij houdt niet van bezigheidstherapie. ‘Ik doe niet iets om iets te doen. Ik wil wel een doel hebben. Ik heb nog steeds ambities. Zo speel ik met mijn zoons in mijn eigen Beach Soccerteam AxUnited. Ik ben hier enorm trots op, omdat mijn zoons (Jay van 15 en Damiën van 16 jaar) de jongste spelers zijn in de Nederlandse Eredivisie Beachsoccer'